dijous, 15 de maig del 2014

ALINEAR-NOS EN LA VERITAT



 Alinear-nos en la veritat és sinònim que en nosaltres actua la "consciència d'ànima" i que realment estem en connexió amb la Font, en el record del Pare o de la Divinitat.  
La "veritat" no és pas una qüestió de tipus racionalista, ni que hagi de ser presa de cap debat.  Quan diem "veritat" fem referència a la consciència d'allò que tanmateix som i que hem dit altres vegades: ànimes experimentant en cossos físics adaptats al medi ambient d'aquest planeta, en aquest pla físic.  Com a "ànimes" tenim unes característiques pròpies innates, estables, superiors, eternes, que no pertanyen a aquest àmbit físic de tres dimensions sinó a la naturalesa immortal de l'ànima.  Entre aquestes característiques i virtuts hi ha l'amor, la pau i la puresa, que son veritats de l'ànima.  Totes aquestes característiques, el que som com a ànimes, en aquests instants finals i descendents del "Cicle", en el que estem encarnats i encabits la major part dels humans (ànimes encarnades) -no estem alineats en la veritat- però n'arribem a tenir moltes "pistes" i també tenim mantes possibilitats  de "recuperar consciència", despertar-nos puig que, al  final d'aquest "Cicle" descendent, la mateixa Font Divina ofereix una "franja vibracional energètica" amb la que tots podem sintonitzar: se'n diu "edat de confluència"  i és quan tenim l'oportunitat de "redescobrir-nos com a ànimes" regenerar-nos i des del nostre cos físic mateix, sentir-nos novament (com en les primeres etapes del "Cicle" de cinc mil anys), ànimes pilotant conscientment els nostres vehicles físics, recordant completament tot el que som i el que aquí hem vingut a fer, governant la nostre ment, ubicats i assentats a prop de la glàndula pituïtària, veient-hi a través del "tercer ull" (al mig del front), i "regnant" des del Cor.   I el que és més bàsic i important: amb connexió permanent amb la Divina Font.

                                                                                   


No val la pena preparar-se per aquesta gran recuperació?    La nova "Edat d'Or" tornarà a començar dins un nou "Cicle" de cinc mil anys,  els ciutadans i ciutadanes de l' "Edat d'Or" seran desperts i conscients de ser ànimes lluminoses,  bellissims punts de llum, amor i pau en cossos d'altíssima vibració, com una constel·lació resplendent d'éssers en elevats estats de plenitud i felicitat, sense mancances ni necessitats de cap mena, ni malalties ni cap preocupació per les ànimes arribades de la Llar Còsmica del Nirvana.  Us sembla una història fantasiosa?
Però tot vol, com s'ha comentat altres vegades, un esforç d'amor i responsabilitat, cap a un mateix primer, i després cap als altres.  Però això només és possible des de la "consciència d'ànima".
Mentre persistim "exclusivament" de viure en la sola consciència física o de cos, tots els pensaments, actes i accions, son també d'aquest caire, és a dir, basats únicament en el cos físic i en la matèria.  És com si, com a ànimes, "deixéssim pensar, fer i decidir al nostre vehicle físic, a través dels seus propis medis, en comptes de fer-ho l'ànima, la individualitat objectiva que realment som, i l'única a qui correspon fer-ho.  

                                                                                     


 Això no és una qüestió de  "creure o no", molt al contrari, és una qüestió d'experimentar directament recuperant  la "consciència de ser ànimes", ara i aquí, en tot moment, des d'aquest  mateix pla material, per on ens movem gràcies a aquest cos físic, quina avançada utilitat "ha sobrepassat" a tantes i tantes ànimes, amb el suprem destí de "jugar el seu paper" dins el "Gran Cicle" de cinc mil anys.   Ànimes que dins la franja final, com s'ha dit, anomenada confluència, just el moment actual, treballen amb gran anhel per actualitzar les seves consciències, les seves memòries, així com els mals "sanskars" o hàbits i comptes kàrmics acumulats en les alforges de tantes encarnacions (on no es va fer net) del passat i així, validar-se per la nova Edat d'Or.
La meditació és un dels instruments bàsics capaç de transformar la nostra consciència.  A través de la meditació, en aquest cas, raja ioga, persistent i integrada en la vida quotidiana,  hom pot assolir el ioga precís per anar incrementant la "consciència d'ànima" i fer mimvar l'excessiva consciencia física o de cos., alineant-nos així, amb la veritat del que som, i amb la nostre mateixa naturalesa essencial, connectada a la Font de Saviesa i Coneixement o Ànima Suprema*  

                                                                                    


  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada