dissabte, 14 de desembre del 2013

UN NOU ESPAI PER SEGUIR COMPARTINT AMB TOTS VOSALTRES


L'anhel és compartir l'espiritualitat que m'inspira, en  síntesis, reflexions, experiències i tot el que hi flueix d'una manera harmoniosa i natural, que tot resulti clar i nítid per transmetre tota la força i la joia de l'instant present, tot l'agraïment de ser viu en la Vida, amb l'oportunitat de viure aquests instants d'especial transformació planetària i Despertar de Consciència, de testimoniatge alliçonador d'aquest paradigma materialista que lentament es va esfondrant per ell mateix, així com el nou món que es va construint, ja des del silenci de la crisàlide, ja des de l'esclat imparable dels Valors Universals del Silenci, l'Amor Incondicional, la Calma, la Serenor, la Pau, amb la Meditació que porta la Íntima Recordança  de l'Ésser Intern, la Humilitat i la Compassió, el saber-me Ànima Immortal com totes les Ànimes Immortals, aprenent i experimentant en aquest món tridimensional de la matèria densa, fins a concloure compromisos i responsabilitats, abans del retorn a la Llar Còsmica d'Origen en plena Consciència...

                                                                                      

"Consciència d'Ànima" és un "estat ideal possible" des del qual enfocar conscientment la vida humana per la que hom transita.  Així tot pensament sorgeix d'una ment calmada i en silenci, i tota acció que se'n desprèn porta l'equilibri intrínsec de la part més pura, de la objectiva identitat que cadascú és.   El concepte d'  "ego subjectiu", que s'ha anat elaborant com una "falsa identitat" per l'ésser humà, al llarg de mil·lennis de "paradigma materialista",  des d'aquesta perspectiva de consciència, deixa de tenir rellevància per donar pas als Valors de l'Ànima.
Així l' "ego" , tipic distorsionador de tota perspectiva coherent, tant a nivell individual com col·lectiu,  un clar obstacle per la retrobada de l'home amb el seu interior diví, deixa d'estar alimentat psicològicament des de la "Consciència d'Ànima", i per tant, amb el seu afebliment, s'anul·la la seva influència i la seva capacitat per seguir mantenint l'home enganyat i dividit en la seva pròpia constitució interna.

                                                                                      

                                                                                  
Aquest però, és un treball particular i individual de cadascú, de transformar-se interiorment i alhora veure el món amb nova mirada, amb més consciència, talment com ho és la mirada de l'Ànima.  L'avantatge dels temps que estem vivint és que aquest treball individual, és estimulat pel Cosmos sencer i això equival a que en aquests moments, molts milions d'éssers humans, -dels set mil milions d'Ànimes que alberga els nostre Planeta-, estiguin sentint aquest retorn al propi interior, com una "vibració energètica", de vegades entenent-la, altres vegades no tant, però invariablement, "qui ho percep: ho sent i ho sap", i és per això que es busca informació, lllibres, conferències a Internet o en viu sobre aquest tema concret, això va creant moltes afinitats en les persones, entorn d'escoles i centres de meditació, autoconeixement, i Despertar de Consciència. Aquest no és sinó el camí de la "Confluència" un període de temps molt especial, enmig l'anomenada "Edat de Ferro" (època actual amb alt índex de degeneració) i la també anomenada "Nova Edat D'Or" (on la Humanitat Conscient s'estableix). El moment de la "Confluència" (que és ara mateix) és quan s'està produint un despertar massiu estimulat -com he dit abans- pel propi Cosmos.  Ara doncs és un moment únic per aprofitar aquesta embrenzida i esforçar-nos individualment per retrobar la força del propi interior, i actualitzar les meravelloses facultats i poders de l'Ànima.  El progrés col·lectiu arribarà conforme es vagi produint aquest "despertar individual"  amb ferma voluntat conscient i determinació. 

                                                                                  
                                                                              
Estimades amigues i amics ( germanes i germans) benvinguts a aquesta primera edició del Blog "CONSCIÈNCIA D'ÀNIMA VERS LA LLUM"  un punt de trobada que us vol acollir a tots. AUM, OM SHANTI, NAMASTE, QUE LA PAU I L'AMOR SIGUIN AMB VOSALTRES...!

2 comentaris:

  1. Com no podria ser menys, et desitjo de tot cor, molta sort i bona energia, en el nou camí que de ben segur ara inicies amb aquest nou blog, que sens dubte esdevindrà una nova font de llum per a molts essers !!
    Gassho!

    Sergi

    ResponElimina
  2. Gràcies Sergi per les teves paraules amables: Gassho! Om Shanti.

    ResponElimina