dimecres, 10 d’octubre del 2018

UNICITAT ÉS CONSCIÈNCIA PLENA


                             

Hom pot fer esment de la "unicitat" referint-se a la figura de Déu, en la seva qualitat d'Únic.  Però aqui, d'una manera senzilla i directe, m'hi vull referir també, com a "qualitat de l'Únic" però, estesa a cada ànima encarnada en aquest món físic tridimensional, on aquesta "qualitat" sovint queda amagada, inexistent, ignorada, tanmateix com si no existís, essent que forma part essencial i integradora de l'ésser intern i subtil que cadascú és.
Si un ésser humà és "adormit de consciència" ni ho pensa això.  Ara però, és possible que les circumstàncies que envolten el seu destí, el condueixin vers escenaris propicis que li descobreixin "qui és en realitat", més endins del cos físic, l'estrella d'energia lluminosa que és l'ànima, assentada en el seu seient, a l'alçada del front (el tercer ull) i molt a prop de la glàndula pineal, situada en la base del físic cervell.
 
                                                                                       


                                                                  la glàndula Pineal
 
Si el seu destí el fa arribar a aquest "coneixement", aprendrà de mica en mica, que per tornar a sentir-se l'ànima que s'és, com abans d'entrar a un nou "avatar" o cos físic, haurà de meditar intensament i refer la consciència de l'ànima, des d'on podrà saber i sentir, "què és la divina unicitat" de la que també "forma part".
Des de la "consciència corporal" aquesta experiència és impossible perquè la "unicitat" tant la que íntegrament te "La Font" com la porció que en te cada ànima, vibren en rangs freqüencials molt subtils de consciència, que la densitat de la matèria física no pot captar ni incorporar.
La "Unicitat de la FONT" no és comparable a la petita "unicitat" de cada ànima encarnada que, a través del "raja ioga" s'obrirà camí fins al Pare.  Però si la desenvolupa, esdevindrà una nova unicitat emergent, social, capaç d'empetitir la "disparitat de criteris" car és la consciència plena, digna de cada individu evolucionat, la que "fa el Miracle", la que genera una "lògica suprema" indiscutible i inapel·lable, és el "tresor de la unicitat de l'ànima" inspirat amorosament per La Font la que crea o genera un "quòrum elevat i il·luminat".
 
                                                                                       

 
Des de la "consciència corpòria" i la inexistència de la "consciència de l'ànima" això no es pot aconseguir, i una societat "no pot avançar en valors veritables" capaços de transformar tota una perspectiva de vida.
Per això, una "societat no avançada" i confosa, es nodreix de les guerres i el sofriment humans, els vicis i la corrupció, l'acumulació material d'uns i la fam i la malaltia de tots uns altres, per be que les ànimes que s'hi involucren, "hàgin de viure aquestes experiències pel seu propi aprenentatge i creixement".
"Unicitat" és l'Elevada Qualitat de l'Únic.  També és una llavor que cada ànima alberga en el seu interior i, lliurement, cada ànima la te de desenvolupar.  Aquest final de Cicle ens en "parla" de tot això.  En el Silenci...*
 
                                                                                     

                                                                         el   barquer
             


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada